,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Роботодавці і підприємці Черкащини завітали на родинне свято ЧДТУ
Вівторок, 04 вересня 2018 12:08

Роботодавці і підприємці Черкащини завітали на родинне свято ЧДТУ

Роботодавці і підприємці Черкащини завітали на родинне свято ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного університету, який випускає висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних, лінгвістичних, гуманітарних спеціальностей, фахівців сфери обслуговування та соціальної сфери. Відтак, не дивно, що на родинне свято знань ЧДТУ завітали знані роботодавці та підприємці Черкащини, зокрема голова Черкаського обласного об'єднання організацій роботодавців, голова Наглядової ради ЧДТУ  Борис Райков та виконавчий директор  Громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій», член Наглядової ради ЧДТУ  Євгеній Глєбов.

Ми можемо пишатися, що в Черкасах є такий університет і є молодь, яка хоче вчитися, жити і працювати в Черкасах. Ми, як роботодавці,  зробимо все для того, щоб сьогоднішні першокурсники знайшли себе в Черкасах, знайшли хорошу роботу з гідною зарплатою і залишилися працювати в Черкасах, наголосив у вітальному слові  голова Черкаського обласного об'єднання організацій роботодавців Борис Райков. – Ми чекаємо вас із глибокими знаннями, оскільки знання й інтелект – це те, що робить Україну сильною і незалежною. Вітаю зі святом і щиро зичу успіху!

Зі свого боку виконавчий директор  Громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій», член Наглядової ради ЧДТУ  Євгеній Глєбов наголосив на здатності перспективної молоді змінити країну на краще, підняти її авторитет на світовому рівні.

Мені надзвичайно приємно бути тут з нагоди свята, коли колишні випускники шкіл стають першокурсниками, – зазначив Євгеній Глєбов. – Відтепер все знаходиться у ваших руках: ваше майбутнє і майбутнє держави!

Сьогодні Черкаський державний технологічний університет готує фахівців для потреб народногосподарських галузей з мистецтва, гуманітарної науки, економіки та підприємства, менеджменту і адміністрування, природничих наук, системних наук та кібернетики, інформатики та обчислювальної техніки, машинобудування, енергетики, електротехніки, радіотехніки, метрології, хімічної технології та інженерії, видавничо-поліграфічної справи, харчової промисловості, будівництва та архітектури, транспорту, сфери обслуговування, інформаційної безпеки. Крім цього, завдяки багаторічній підтримці закладу провідними роботодавцями і підприємцями регіону, вже  під час навчання студенти можуть потурбуватися про майбутнє працевлаштування.