,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся захід з охорони праці
П'ятниця, 22 червня 2018 14:35

У ЧДТУ відбувся захід з охорони праці

У ЧДТУ відбувся захід з охорони праці

Перед завершенням навчального року у Черкаському державному технологічному університеті проведено превентивний захiд з охорони працi на теми: «Збереження життя та здоров'я підростаючого покоління під час канікул та у вільний від навчання час» та «Безпека на дорозі –  безпека життя».

Під час тематичного зібрання були розглянуті питання щодо виконання та дотримання мінімальних вимог з охорони прані на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках, зокрема наголошено про заборону перебування осіб не задіяних у виробничому процесі, особливо дітей та підлітків, на будівельних майданчиках, під вантажем та у колодязях, шурфах. Крім цього,

окрему увагу приділили попередженню травматизму під час дорожньо-транспортних пригод.

Присутні на лекціях студенти та викладачі закладу мали нагоду отримати вичерпні відповіді на питання та фахові консультації.

Лекції, які відбулися за сприяння керівництва Черкаського державного технологічного університету, проводили начальник відділу нагляду у будівництві, котлонагляду, на транспорті та зв'язку Управління Держпраці у Черкаській області Андрій Сінько за участю головного спеціалісту відділу державного нагляду та контролю Управління Укртрансбезпеки у Черкаській області Івана Медухи.