,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковці ЧДТУ отримали ряд почесних відзнак
Вівторок, 19 червня 2018 09:51

Науковці ЧДТУ отримали ряд почесних відзнак

Науковці ЧДТУ отримали ряд почесних відзнак

18 червня засідання Вченої ради Черкаського державного технологічного університету розпочалося з вручення ряду відзнак науковцям навчального закладу.

Першочергово, ректор ЧДТУ Олег Григор урочисто вручив Євгену Яковичу Губарю Атестат про присвоєння почесного звання “Почесний професор Черкаського  державного технологічного університету”.

Крім цього, Дипломи про присвоєння вченого звання професор кафедри фінансів ЧДТУ з рук ректора отримали Ірина Гончаренко та Олена Березіна.

Не менш вагомі відзнаки в науці – Диплом доктора технічних наук за спеціальністю «оптичні прилади та системи»  та Диплом кандидата технічних наук за спеціальністю «математичне моделювання та обчислювальні методи» одержали, відповідно, Ірина Яценко та Сергій Лелеко.

До того ж, до Черкаського державного технологічного університету завітала директор Комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» Людмила Давиденко, аби вручити Подяку ЧДТУ за багаторічну співпрацю та допомогу у проведенні фінального етапу Всеукраїнського юннатівського  природоохоронного руху «Зелена естафета». Людмила Василівна зазначила, що завдяки співпраці з Черкаським державним технологічним університетом фінальний етап Всеукраїнського юннатівського  природоохоронного руху пройшов на найвищому рівні. Також Людмила Давиденко вручила Грамоти завідувачу кафедри екології ЧДТУ  Олені Хоменко, завідувачу кафедри загальної екології, педагогіки та психології ЧДТУ Інгріді Чемерис, завідувачу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ганні Чепурді та доценту кафедри екології ЧДТУ Людмилі Жицькій.

Крім того, на адресу ЧДТУ надійшов вітальний лист та Подяка за особистий внесок у поліпшення водного середовища та участь в конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз» завідувачу кафедри хімічних технологій та водоочищення, професору Геннадію Столяренку. Подяку за особистий внесок у поліпшення водного середовища та участь в конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз» також отримала доцент кафедри хімічних технологій та водоочищення Мирослава Коваль.

Зі свого боку Департамент освіти гуманітарної політики Черкаської міської ради відзначив також Мирославу Коваль Грамотою за підготовку учнів до першого міського етапу конкурсу захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України у 2017-2018 навчальному році.