,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Відомий економіст Андрій Новак прочитав лекцію в ЧДТУ
Середа, 13 червня 2018 14:30

Відомий економіст Андрій Новак прочитав лекцію в ЧДТУ

Відомий економіст Андрій Новак прочитав лекцію в ЧДТУ

12 червня у Черкаському державному технологічному університеті відбулася лекція  голови Комітету економістів України, кандидата економічних наук, політолога Андрія Новака на тему «Як підняти українську економіку».

Студенти, викладачі ЧДТУ та всі бажаючі мали нагоду дізналися багато нового про українську економіку.

Лекція-бесіда стосувалася економічних реалій України та розкривала суть трьох питань: як працює економіка? чому економіка України не працює? як зробити так, щоб економіка України почала працювати?

Андрій Новак переконаний, що економіка будь-якої країни, зокрема української, працює на взаємодії трьох функцій: виробництва, продажу і розподілу коштів.

−     Для того, щоб Україна почала розвиватися, потрібно змінити економічну систему. Будь-яка економічна система формується з двох складових: об’єктивні закони економіки і набір ресурсів, якими володіє країна,− наголосив Андрій Новак.

Після інформативної частини зустрічі між лектором та аудиторією виник цікавий діалог, який спонукав до аналізу економічної ситуації в країні та роздумів щодо розвитку та шляхів підняття української економіки на вищий рівень. По закінченню лекції, всі присутні отримали примірник книги Андрія Новака «Як підняти українську економіку» з найкращими побажаннями від автора.