,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Завдяки ЧДТУ в парку Перемога з’явилися «Ігри дитинства»
Понеділок, 04 червня 2018 11:45

Завдяки ЧДТУ в парку Перемога з’явилися «Ігри дитинства»

Завдяки ЧДТУ в парку Перемога з’явилися «Ігри дитинства»

1 червня під час святкування Дня захисту дітей в парку Перемоги відбулося урочисте відкриття нових локацій для відпочинку«Ігри дитинства». Протягом місяця студенти кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету разом з викладачем Григорієм Малородом створювали яскраві ігри на асфальті та здійснювали реконструкцію фігурок казкових героїв на території парку.

Цього дня не лише малеча, а й дорослі залюбки ставали до гри в класики, лабіринт, та інші  забавки дитинства, а також розглядали скульптури відомих казкових персонажів, які набули яскравих барв і сприймалися зовсім по новому.

Під час урочистого нагородження директор КП «Дирекція парків» Володимир Стойко висловив слова вдячності Черкаському державному університету за співпрацю та вручив ректору ЧДТУ Олегу Григору Подяку за допомогу та сприяння проекту «Ігри дитинства», в рамках якого створені ігрові локації для дозвілля та відпочинку в парках міста.

– Сьогодні  ви вже мали змогу познайомитися з тими локаціями, які нам допоміг створити Черкаський державний технологічний університет,– зазначив у вітальному слові Володимир Стойко. – Завдяки університету, ректору Олегу Григору, викладачеві кафедри дизайну Григорію Малороду та студентам, вдалося створити такі чудові ігрові зони, де наші діти можуть чудово проводити час та отримуватимаксимальне задоволення від перебування у парку Перемоги.

Зі свого боку ректор ЧДТУ Олег Григор запевнив, що Черкаський державний технологічний університет завжди готовий підтримувати ініціативи спрямовані на розвиток міста Черкас та нашої держави.

– Черкаський державний технологічний університет завжди долучається до важливих подій, які відбуваються у нашому місті.Ми докладаємо максимум зусиль, аби наше місто було якомога красивішим, щоб були облаштованімісця для відпочинку, – наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор.У свою чергу ми готуємо молодь для того, щоб вона у майбутньому пішла на виробництва, на підприємства, ворганізації нашого міста, аби робити його успішним, перспективним та щасливим.

До того ж, Володимир Стойко передав Подяку викладачеві кафедри дизайну ЧДТУ Григорію Малороду та від імені  КП «Дирекція парків» вручив нагороди всім студентам, які щодня малювали, творили, втілювали свої ідеї задля цікавого відпочинку містян та гостей Черкас.