,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Наймасовіша участь студентів ЧДТУ у Всеукраїнському забігу «Зелена миля»
Понеділок, 04 червня 2018 10:52

Наймасовіша участь студентів ЧДТУ у Всеукраїнському забігу «Зелена миля»

Наймасовіша участь студентів ЧДТУ у Всеукраїнському забігу «Зелена миля»

1 червня 2018 року в Долині троянд близько 70 студентів-спортсменів Черкаського державного технологічного університету взяли участь у Всеукраїнському забігу «Зелена миля» серед студентської молоді і з великим завзяттям та задоволенням здолали дистанцію 1609 метрів.

Захід відбувся за ініціативи Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України одночасно в усіх регіонах нашої держави.

На урочистому відкритті учасників привітали організатори забігу: начальник Черкаського обласного відділення комітету зфізичного виховання та спорту Антоніна Саприкіна;  заступник начальника Черкаського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Олена Скринська; перший проректор Черкаського національного університету Василь Мойсієнко; директор ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я ЧНУ Леонід Нечипоренко; відповідальний секретар Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Іван Урста; завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Черкаського державного технологічного університету  Василь Загородній; голова спортклубу Черкаського державного технологічного університету Лариса Ярославська. 

За кількістю учасників представництво ЧДТУ було наймасовішім, що говорить про прихильність наших студентів до фізичної культури, спорту та здорового способу  життя.

Найкращих студентів, учасників забігу, Національний олімпійський комітет України у Черкаській області нагородив цінними подарунками. Від ЧДТУ було нагороджено студентів Мороза Андрія гр.П-63 (ФЕТР); Тропіна Дениса гр.ТК-65(ФЕТР); Мікульського Максима  гр.ЕК-176 (ФЕУ).

Представляли команду Черкаського державного технологічного університету завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини Василь Загородній та доцент кафедри ФВЗЛ Лариса Ярославська.