,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Компанія BRONTO запрошує студентів ЧДТУ на роботу
Понеділок, 21 травня 2018 13:50

Компанія BRONTO запрошує студентів ЧДТУ на роботу

Компанія BRONTO запрошує студентів ЧДТУ на роботу

18 травня, у межах Форуму майбутнього Черкащини «ВЧИСЬ, ПРАЦЮЙ, ЖИВИ НА ЧЕРКАЩИНІ!» до Черкаського державного технологічного університету, на запрошення кафедри вищої математики ЧДТУ, завітали представники «ЧеркасиЕлеваторМаш», нині всесвітньо визнаної торгової марки BRONTO. Потенційні роботодавці зустрілися зі студентами факультетів комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну й електронних технологій і робототехніки, аби розповісти їм про підприємство та запропонувати перспективні вакансії.

-  Сьогодні до нас завітали роботодавці, які потребують висококваліфікованих фахівців, і саме таких фахівців готує Черкаський державний технологічний університет. Надзвичайно приємно, що випускники нашого навчального закладу досягають вагомих професійних результатів, обіймають високі посади, керують потужними підприємствами, - зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Зустрітися з молоддю виявили бажання директор Bronto Machinery Ігор Одокієнко та HR менеджер компанії Лариса Циба.

-  Компанії BRONTO 50 років, і вже років 15 BRONTO є світовим брендом. Зараз на підприємстві працює близько 250 висококваліфікованих фахівців, багато з яких є випускниками Черкаського державного технологічного університету. До речі, я теж тут навчався, - зауважив директор BRONTO Ігор Одокієнко. – Чудово, що ми можемо утримувати нашу компанію в Черкасах і знаходити тут кваліфікованих спеціалістів, хоча ми і працюємо по всьому світу.

Сьогодні BRONTO є провідним виробником екструзійних систем. Компанія пропонує екструдери, олійні преси, обладнання для виготовлення біопалива та готові екструзійні лінії високої якості. Наразі клієнти BRONTO – це 2650 компаній по всьому світу, а дилери –22 країни на 5 континентах.

Сервіс підприємства повністю задовольняє інтереси клієнтів, оскільки BRONTO забезпечує споживачів високим рівнем підтримки у виборі обладнання відповідно до потреб, а технічні фахівці проводять консультації з правильної експлуатації будь-якого виробу. Крім цього, BRONTO використовує тільки високоякісні європейські матеріали у виробництві екструзійних систем, які дозволяють виробляти корми для сільськогосподарських і домашніх тварин, корми для риби, котів та собак; віджимати рослинну олію та виготовляти різні види твердого біопалива.

Зі свого боку HR менеджер компанії пані Лариса детальніше розповіла про спеціалістів, які користуються попитом на виробництві, про особливості роботи та систему заохочення працівників. Крім того, і Лариса Циба, і Ігор Одокієнко кілька разів наголосили на важливості володіння іноземною мовою. У наш час навіть інженерні спеціальності потребують знання англійської мови для можливості навчання й обміну досвідом із зарубіжними колегами та партнерами.  

На завершення зустрічі представники компанії BRONTO запросили студентську молодь технічних факультетів навчального закладу відвідати підприємство та на власні очі побачити сучасне масштабне прогресивне виробництво.