,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Керівництво ЧДТУ сприяє проведенню фіналу Всеукраїнського природоохоронного руху «Зелена естафета»
Вівторок, 15 травня 2018 16:36

Керівництво ЧДТУ сприяє проведенню фіналу Всеукраїнського природоохоронного руху «Зелена естафета»

Керівництво ЧДТУ сприяє проведенню фіналу Всеукраїнського природоохоронного руху «Зелена естафета»

Другий рік поспіль Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України спільно із Українським товариством охорони природи за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України проводять Всеукраїнський юннатівський  природоохоронний рух «Зелена естафета».

Цьогоріч переможці обласних відбіркових етапів зі всіх куточків України зустрінуться у Черкасах для участі у фіналі  «Зеленої естафети», який проходитиме 22-24 травня.

Представники організаційного комітету Всеукраїнського юннатівського  природоохоронного руху: директор Комунального закладу "Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради" Людмила Давиденко та заступник директора з навчально-виховної роботи Валентина Баданюк завітали до Черкаського державного технологічного університету для обговорення деталей проведення фінального етапу. На зустрічі були присутні ректор ЧДТУ Олег Григор, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко, завідувач кафедри екології ЧДТУ Олена Хоменко, завідувач кафедри загальної екології, педагогіки та психології ЧДТУ Інгріда Чемерис та декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування Лариса Чепурда. Цього року учасники фінального етапу «Зеленої естафети», після складання тестових завдань, оглянуть лабораторії природничих наук Черкаського державного технологічного університету, відвідають музеї навчального закладу, побувають на практичних заняттях та познайомляться з сучасними розробками та вагомими досягненнями науковців вишу.

Ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор запевнив відвідувачів у всебічному сприянні проведення фінального етапу Всеукраїнського юннатівського  природоохоронного руху «Зелена естафета» на найвищому рівні.