,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Мережева академія CISCO Новини Підсумки ініціативи Safer Internet Day Challenge 2021 за підтримки ЧДТУ
Вівторок, 16 березня 2021 22:07

Підсумки ініціативи Safer Internet Day Challenge 2021 за підтримки ЧДТУ

Підсумки ініціативи Safer Internet Day Challenge 2021 за підтримки ЧДТУ

Другий рік поспіль Центр підтримки Академій Cisco при Черкаському державному технологічному університеті є активним учасником організаційних комітетів різноманітних всеукраїнських ініціатив від нашого багаторічного партнера - компанії Cisco, що орієнтовані на підвищення загального рівня обізнаності та покращення компетентностей учнів і вчителів, студентів та викладачів у сфері інформаційних технологій, Інтернету речей і кібербезпеки.

15 березня 2021 року офіційно завершився основний етап ініціативи Safer Internet Day Challenge 2021. Підводячи підсумки участі шкіл, технікумів та коледжів з Черкаської та Київської областей, які були в межах відповідальності Центру підтримки академій ЧДТУ, можна виокремити наступне:

– залучено майже 4500 учасників (учнів шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ, вчителів, студентів та викладачів коледжів);

– залучено близько 80 навчальних закладів (школи, ліцеї, гімназії, ПТНЗ, коледжі);

– успішно опрацювали матеріал, пройшли фінальне оцінювання та отримали відповідний сертифікат більше 2000 учнів та студентів;

– опанували запропонований до вивчення в межах ініціативи курс «Вступ до кібербезпеки», успішно здали фінальне тестування та отримали цифрові бейджі більше 700 учасників;

– продовжують опановувати курс «Вступ до кібербезпеки» більше, ніж 2000 учасників.

Центр підтримки Академій Cisco при ЧДТУ продовжує свою роботу та запрошує всіх охочих доєднатися до іншої цікавої події – змагань з кібербезпеки CiscoКіберзмаг 2021.

Деталі за посиланням: http://cs.co/CiscoKiberzmah2021

Керівник Центру підтримки академій та підготовки інструкторів Cisco, доцент кафедри інформатики, інформаційної безпеки та документознавства Анатолій Чепинога (+380631566762, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)