,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Мережева академія CISCO Новини ЧДТУ розширює можливості для вивчення студентами курсів мережевої академії Cisco
Четвер, 07 травня 2020 23:48

ЧДТУ розширює можливості для вивчення студентами курсів мережевої академії Cisco

Інструктори мережевої академії Cisco при ЧДТУ постійно підвищують свою кваліфікацію для впровадження в навчальний процес новітніх технологій та інноваційних методів викладання, які пропонує освітня платформа спільноти мережевих академій. Завдяки чому значно підвищується рівень підготовки студентів, які навчаються на спеціальностях факультету електронних технологій і робототехніки та факультету інформаційних технологій і систем, а випускники отримують додаткові знання та переваги при працевлаштуванні.

В рамках грантового навчання, організованого НТУ «Дніпровська політехніка», та за сприяння Центру підтримки академій Cisco при Черкаському державному технологічному університеті (керівник Анатолій Чепинога) викладачі кафедри інформаційної безпеки та комп'ютерної інженерії – Еміль Фауре і Артем Лавданський та кафедри радіотехніки, телекомунікаційних і робототехнічних систем – Артем Гончаров і Андрій Чорній з січня по квітень мали можливість проходити безкоштовне навчання з оновленого курсу CCNAv7: Introduction to Networks.

Інтерактивний курс мережевої академії Cisco та виконання практичних робіт з налаштування мереж під керівництвом досвідченого тренера інструкторів Яни Панферової дозволили здобувачам успішно скласти кваліфікаційний іспит та отримати статус інструктора, який підтверджений відповідними сертифікатами.

Крім цього, доцент кафедри інформатики, інформаційної безпеки та документознавства Анатолій Чепинога в рамках цього ж грантового навчання здобув статус інструктора з курсу CCNAv7: Switching, Routing, and Wireless Essentials.

Висловлюємо щиру подяку керівнику Центру підтримки академій Cisco Premier+ професору Леоніду Цвіркуну за надану можливість. А наші інструктори підкорюють нові вершини – продовжують навчання і вивчають наступний курс CCNAv7: Switching, Routing, and Wireless Essentials.

Після завершення повного циклу підготовки інструкторів для мережевої академії Cisco при ЧДТУ у студентів буде можливість в рамках навчального процесу здобути навички та отримати сертифікати з наступних курсів: IT Essentials, Cybersecurity Essentials, Internet of Things, CCNAv7: Introduction to Networks; CCNAv7: Switching, Routing, and Wireless Essentials; CCNA Security, CCNA Cybersecurity Operations.