,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Мережева академія CISCO Новини Вручення сертифікатів Мережевої академії Cisco студентам ФЕТР
Понеділок, 14 жовтня 2019 23:09

Вручення сертифікатів Мережевої академії Cisco студентам ФЕТР

Вручення сертифікатів Мережевої академії Cisco студентам ФЕТР

 

Чергові групи студентів другого курсу факультету електронних технологій і робототехніки: РТ-86, СКРТ-88, СКРС-84, СКМ-85, СКЕСЕ-89, РС-83, ЕСЕ-82 спеціальностей «Телекомунікації та радіотехніка», «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» отримали сертифікати IT Essentials Мережевої академії Cisco про набуття кваліфікації для обслуговування і ремонту ПК.

Урочисто сертифікати були вручені деканом ФЕТР Гончаровим Артемом Володимировичем та інструктором Мережевої академії Cisco при ЧДТУ Чепиногою Анатолієм Володимировичем.

Цей базовий курс дозволяє студентам набути необхідних навичок для сьогодення в області комп'ютерної інженерії, компонентів комп'ютерів. Під час навчання вони опанували процедури встановлення, налаштування та усунення несправностей устаткування і програмного забезпечення, здобули вміння виконувати поетапну збірку комп'ютерної техніки та планове технічне обслуговування, отримали практичні навички встановлення та налаштування операційних систем, підключення до мережі, проведення оновлення або заміни компонентів комп'ютерів.

Цей базовий курс дозволяє студентам мати конкуренто-здатність на ринку праці та є основою для подальшого проходження сертифікації в академії з професійних курсів CCNA, CCNA CyberOps.