,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини Науковий марафон кафедри загальної екології, педагогіки та психології
Четвер, 04 травня 2017 13:52

Науковий марафон кафедри загальної екології, педагогіки та психології

03.05.2017 р. кафедра загальноїекології, педагогіки та психології взяла участь у науковому марафоні кафедр університету.

Викладачі кафедри представили результати своєї наукової діяльності як в екологічному, так і у психолого-педагогічному напрямках. Було презентовано наукову роботу зі студентами та обдарованими учнями Малої академії наук. В рамках науково-методичної роботи представлено ряд підручників, навчальних посібників, практикумів з дисциплін з проблем екологічного виховання та освіти, формування екологічної відповідальності студентів (близько 50), в тому числі і з грифом Міністерства освіти і науки. Зокрема, було презентовано наукову працю «Психолого-педагогічні дослідження в ЧДТУ».

Студенти-екологи Бурян Роман та Мороз Ірина представили наукові доповіді, які були переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Екологія та екологічна безпека», а учениця 11-М класу ЗОШ І-ІІІ ст. Лозінська Олена виступила з презентацією наукової роботи, яка була преможцем ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої Академії наук.  

Також було представлено один з інноваційних психолого-педагогічних методів роботи зі студентами на навчальних заняттях, а саме, використання притчи як методу художньо-педагогічної драматизації, яку представили студент-хіміки гр. ХТ-53. Також студентами гр. ММ-51 було продемонстровано елементи тренінігового заняття з ідентифікації невербальних сигналів спілкування.  

Тож побажаємо викладачам та студентам подальшої співпраці та партнерських і творчих стосунків у спільних наукових дослідженнях!