,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини БФ ВІТАЄ СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ
Субота, 18 лютого 2017 12:14

БФ ВІТАЄ СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ

14 лютого у актовій залі ЧДТУ відбулися урочистості  з нагоди вручення дипломів  випускникам-магістрам Будівельного факультету 2017 року.

Звичайно це визначна подія, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці та перші кроки випускників у самостійне життя.

Відкриваючи урочистості, ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор подякував науково-педагогічним працівникам та привітав студентів із завершенням навчання й початком нового життєвого етапу, та підкреслив важливість здобутого ними фаху для розбудови України.

Вже стало доброю традицією  нагородження випускників-активістів Почесною грамотою ЧДТУ за досягнення у навчанні, науці,волонтерстві, громадській та культурно-масовій роботі.

Наших випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі. Кожен висловив сердечні слова привітання та щирі побажання.

Щиро вітаємо наших випускників-магістрів, зичимо успіхів у їхній  майбутній професійній діяльності та бажаємо кар'єрного росту!