,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини На кафедрі екології студенти-екологи реалізували право на вибірковість дисциплін у вищих навчальних закладах
Середа, 27 квітня 2016 11:58

На кафедрі екології студенти-екологи реалізували право на вибірковість дисциплін у вищих навчальних закладах

25 квітня 2016 року на кафедрі екології  студенти напряму підготовки 6.040106 « Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» свідомо та демократично обирали вибіркові дисципліни.

Дисципліни вільного вибору студентів освітньо-професійної програми «Екологія» презентувала Гарант програми, завідувач кафедри екології Хоменко Олена Михайлівна.  Захід відбувся за участю декана будівельного факультету Грецького Д.В. та заступників декана з навчальної та виховної робіт, Чемерис І.А. і Бойко В.В. 

Хоменко О.М. наголосила на тому,  що право студентів обирати  25% від загального обсягу кредитів ЄКТС  своєї освітньої програми закріплено Законом України «Про вищу освіту» і тому кожен студент має змогу формувати свій перелік дисциплін вільного вибору. Під час обговорення студенти виявили активність і зацікавленість щодо змісту та компетентностей запропонованих дисциплін.