,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини Будівельний факультет ЧДТУ зустрічав майбутніх вступників
Четвер, 21 травня 2015 16:23

Будівельний факультет ЧДТУ зустрічав майбутніх вступників

Будівельний факультет ЧДТУ зустрічав майбутніх вступників

У Черкаському технологічному вже стало доброю традицією кожної другої суботи місяця зустрічатися з майбутніми студентами, проводити дні відкритих дверей, презентуючи факультети. 16 травня знайомитися з абітурієнтами черга випала найстаршому факультету – будівельному. Нині тут готують будівельників, екологів, технологів харчових виробництв, інженерів-хіміків.

Гостей університету привітав декан факультету, кандидат технічних наук Микола Битько. Присутнім продемонстрували відеоролики, що презентували спеціальності факультету. Про особливості вступної кампанії 2015 року абітурієнтам розповів відповідальний секретар приймальної комісії університету Сергій Мильніченко.

Привідкрили завісу нелегкого і водночас багатогранного, насиченого подіями життя студенти факультету. Зокрема, про проходження практики на виробництві, про участь у програмі «Подвійний диплом», запровадженої у рамках Угоди між ЧДТУ та Люблінським і Ченстоховським політехнічними університетами, про реалізацію екологічних проектів.

На завершення студенти порадували присутніх творчими виступами, довівши, що у живуть не однимлише навчанням.

Довідково:

Рішення про виділення будівельного факультету зі складу загально-технічного факультету Київського інженерно-будівельного інституту було прийнято Міністерством освіти і науки СРСР у 1978 році, коли виникла нагальна потреба в інженерах-будівельниках. З 1980 року цей факультет очолює академік Академії будівництва України, почесний професор університету Микола Битько.

Підготовку майбутніх фахівців на факультеті забезпечують кафедра промислового та цивільного будівництва, кафедра будівельних конструкцій, кафедра хімії та хімічної технології неорганічних речовин, кафедра безпеки життєдіяльності, кафедра екології,  кафедра загальної екології, педагогіки та психології, кафедра технології бродильних виробництв.