,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини Науково-практичний семінар "Сучасний стан охорони біорізноманіття і ландшафтів в Україні та Черкаській області"
Середа, 29 квітня 2015 14:37

Науково-практичний семінар "Сучасний стан охорони біорізноманіття і ландшафтів в Україні та Черкаській області"

В рамках угоди між ЧДТУ та Інститутом еволюційної екології НАН України та з нагоди святкування 55-річчя Черкаського державного технологічного університету кафедрами екології та загальної екології, педагогіки та психології 27 квітня проведено науково-практичний семінар на тему "Сучасний стан охорони біорізноманіття і ландшафтів в Україні та Черкаській області".

На семінарі виступили завідувач кафедрою екології Хоменко Олена Михайлівна та випускники кафедри спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища» – Борисенко Микола та Конякін Сергій.

Борисенко Микола, випускник ЧДТУ 2007 року, в даний час є провідним інженером Канівського природного заповідника, розповів про свою науково-методичну та громадську діяльність в Канівському природному заповіднику.

Конякін Сергій, випускник ЧДТУ 2008 року, в даний час є молодшим науковим співробітником відділу дендрології та паркознавства Інституту еволюційної екології НАН України та вчителем екології Київської міської гімназії № 59 ім. О.М. Бойченка, членомгеографічного товариства Черкаського обласного відділення та членомспілки журналістів України. Представив доповідь про наукову діяльність щодо вивчення екологічної мережі України, роботу щодо написання кандидатської дисертації та представив для ознайомлення яскраві буклети екологічної мережі Черкаського району.