,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини Відзначено День будівельного факультету
Вівторок, 19 листопада 2013 15:29

Відзначено День будівельного факультету

 

24 жовтня 2013 року  було відзначено День будівельного факультету. Цей день був відзначений святковим настроєм як студентів, та і всього професорсько-викладацького складу факультету. Почали святкувати вже на великій перерві, коли членами Студентської Ради факультету у холі третього корпусу було проведено вікторину з призами на знання історії факультету.

О 13.00 у актовому залі ЧДТУ відбувся святковий концерт, де з вітаннями від імені ректорату виступив  помічник ректора університету з гуманітарної освіти та виховання доктор історичних наук, професор Лазуренко Валентин Миколайович. Привітав студентів та співробітників декан факультету Битько М.М. Також до побажань приєднався профспілковий комітет ЧДТУ, від імені якого виступила заступник голови профкому Єсенова Тетяна Петрівна. На святі було відзначено найкращих студентів.  

В організації свята брали участь голова Студентської ради факультету Худолій Юлія, також Бура Катерина, Білецький Владислав, Скічко Анастасія.

Ведучими свята були Євтушенко Артем та Скічко Анастасія. З пісенними вітаннями виступили студентки групи ЕК-12 Баранова Яна, групи ХТ-34 Купцова Марія та Коваленко Анастасія, студент групи Б-32 Ткаченко Олександр. Танцювальні номери представили студентка групи ХТ-34 Кривуненко Олена, хлопці Хімченко Олександр, Хлівний Владислав, Шелудько Олександр, Тритяченко Руслан. Цікавою була сценка про історію створення факультету у виконанні Мазура Олександра, Дрозденко Ілони, Шелудька Олександра, Хлівного Владислава, Тритяченка Руслана. Окрема подяка студентам групи ХТ-34 Хімченку Олександру та групи ХТ-04 Шмиголю Сергію, які підготували весь відеоряд свята. Найбільшу роботу з підготовки свята провели студенти груп ХТ-34, Б-32, ЕК-24.

Свято позаду, а попереду – робочі будні, наповнені новими звершеннями та цікавими подіями.