,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини ВИПУСК МАГІСТРІВ 2020
П'ятниця, 14 лютого 2020 11:58

ВИПУСК МАГІСТРІВ 2020

13.02.20 р.на Будівельномуфакультеті Черкаського державного технологічного університету відбувся випуск Магістрів 2020 року! Три випускові кафедри факультету: "Промислового і цивільного будівництва", "Екології", "Хімічних технологій та водоочищення" - відпустили у доросле життя 86 своїх студентів, з них, дипломи з відзнакою отримали 17 випускників, серед яких:Якименко Ірина Костянтинівна, Ольшевський Олег Петрович, Андрущенко Михайло Валерійович, Шитик Лідія Іванівна, Карпуніна Дар’я Петрівна, Журавльова Ольга Олександрівна, Бабенко Олена Михайлівна, Небогін Євгеній Романович, Сергієнко Вадим Вікторович, Фоменко Дмитро Вадимович, Шелегеда Роман Павлович, Мельник Андрій Андрійович, Гопало Дмитро Анатолійович, Семко Володимир Сергійович, Феттаєва Лінара Февзіївна, Олеоленко Анна Віталіївна.

Знагоди урочистостей, з вітальними словами до магістрантів звернулись ректор ЧДТУ Олег Олександрович Григор, декан будівельного факультету Денис Володиморович Грецький, завідувачі кафедр: Генадій Степанович Столяренко, Олена Михайлівна Хоменко, Павло Архипович Донченко, які сказали напутні слова вчорашнім студентам та висловили сподівання того, що отримані ними знання у стінах університету стануть хорошим надбанням у опануванні вибраної ними професії.

Щиро вітаємо наших випускників з такою значущою подією у вашому житті - врученням дипломів магістра. Віримо, що ви на все життя збережете найпрекрасніші спогади про бурхливе студентське життя та роки навчання.

Бажаємо подальших досягнень, натхнення і наснаги в усіх своїх справах. Любіть нашу квітучу Україну, нашу рідну Черкащину. Не забувайте свою AlmaMater. Сміливо крокуйте вперед не боячись нових вершин і втілюйте в життя усі свої мрії і задуми!!!