,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини Рейд перевірки санітарного стану кімнат мешканців гуртожитку БФ
Понеділок, 23 вересня 2019 15:14

Рейд перевірки санітарного стану кімнат мешканців гуртожитку БФ

15 вересня 2019 року проводився рейд перевірки санітарного стану кімнат мешканців третього і четвертого поверхів - студентів БФ, з метою отримання інформації щодо умов проживання студентів після поселення у гуртожиток номер 2.
Комісія у складі: помічника декана БФ Жицької Л.І., завідувача кафедри БЖД Ротте С.В., начальника центру СРКП ЧДТУ Кужим Т.Л. та директора студмістечка Трояновського В.Є. відмітила те, що студенти відповідально поставились до питання дотримання чистоти в кімнатах та місцях загального користування. В цілому стан кімнат - задовільний, вимоги пожежної безпеки витримані і у разі пошкоджень розеток і проводки робляться відповідні записи у журнали для усунення неполадок.
Зроблені зауваження щодо чистоти вікон та балконів студенти зобов'язались виправити протягом наступного тижня.
За результатами рейду найчистішою та дизайнерських оформленою кімнатою визнано к.308, де проживають студенти-екологи ЕК-93 Житинський Дмитро та Луцик Євген. Молодці хлопці. Так тримати!!!
Такі перевірки Деканат планує проводити один раз на місяць для стимулювання бережливого ставлення до свого здоров'я і здоров'я співмешканців кімнат гуртожитку.