,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БФ
Четвер, 02 травня 2019 11:45

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БФ

25.04.19 Будівельний святкував 41 річницю свого створення. Студентська рада на чолі із Іванкою Горобець та відповідальною за культмасовий сектор Катериною Колісник підготували чудову програму святкування цієї події, яку підтримали і студенти факультету, і члени керівництва деканату БФ.
Урочистості проходили в чудовій святковій атмосфері на свіжому повітрі в парковій зоні Санаторію Україна.
На святкування завітали і запрошені гості - ректор ЧДТУ Олег Олександрович Григор, проректор Валентин Миколайович Лазуренко, декани факультетів університету. Перші слова привітання, побажання процвітання і подальшого розвитку одному з найстарших факультетів університету висловив ректор О. Григор. Він також зазначив, що БФ є флагманом ЧДТУ як у професійній, так і у науковій діяльності, побажав здоров'я та натхнення викладачам і студентам, а також гарного настрою під час святкування. Привітали присутніх також декан Будівельного факультету Денис Володимирович Грецький та завідувач кафедри екології Олена Михайлівна Хоменко, які вручили переможцям Студентської наукової конференції грамоти та подяки кращим студентам за активну участь у житті кафедри і факультету. Теплі і щирі слова привітань прозвучали також і від решти гостей та учасників заходу.
Далі слово надали студентам представникам від п'яти спеціальностей які внесли креатив у святкування і повинні були у художній формі представити свою майбутню професію. Це були і віршовані висловлювання про значення обраного фаху і невеличкі сценки та особисто складені пісні про спеціальність, яку обрали. Особливо жюрі відзначило команду кафедри Хімічних технологій та водоочищення які проспівали свій гімн, а також виступ Іванки Горобець із особисто складеними віршованими привітаннями БФ до  свята. Цікавими були і інші конкурси у яких окрім студентських команд брала участь і команда викладачів. Серед них: "відгадай пісню" , "визнач хто я", "слон, докоти яблуко", "склади слово",  "танці з приколом",  "біг у мішках" та інші спортивно-масові заходи, у яких команда викладачів не пасла задніх. Усі учасники були відзначені смачними цукерками та подарунками. Ну і звичайно ж на такому заході було організовано конкурс студентської каші від кожної спеціальності. Як зазначило жюрі, найсмачніша каша була у екологів групи ЕК-83. Що підтвердила і декан факультету харчових технологій та сфери обслуговування Л. М .Чепурда. Хоча і решта поварів від інших спеціальностей дуже старались приготувати цю поживну страву смачною. Усі учасники заходу і викладачі, і студенти отримали масу задоволення від цього дійства, дружнього спілкування на природі і частування каші з димком.
Після закінчення заходу була проведена акція "Залиши ліс чистим". А пакети із зібраним сміттям віднесені у спеціало відведені для них місця. Святкування пройшло вдало, весело, креативно. З Днем народження БФ!!!