,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Будівельний факультет Новини УЧАСТЬ БУДІВЕЛЬНОГО ФАКУЛЬТЕТУ У ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ЧДТУ
Понеділок, 08 квітня 2019 14:35

УЧАСТЬ БУДІВЕЛЬНОГО ФАКУЛЬТЕТУ У ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ЧДТУ

03.04.2019 року за ініціативи та організаційної підтримки голови Медведівської сільської ОТГ Олексія Лавріненка на базі Медведівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів ім. М.Залізняка (директор Ірина Казначей) відбувся іміджево-презентаційний просвітницький захід – День Черкаського державного  технологічного університету в Медведівській сільській об'єднаній  тереторіальній громаді Чигиринського району.
В рамках заходу відбувся  Науковий пікнік ЧДТУ, а саме: презентація факультетів  університету та спеціальностей, за якими проводиться підготовка студентів. Декан Будівельного факультету Грецький Денис Володимирович разом із доцентами та викладачами кафедр: Промислового та цивільного будівництва, Хімічних технологій та водоочищення, Екології, Геодезії, землеустрою та будівельних конструкцій, Загальної екології, педагогіки та психології, яка відкриває нову спеціальність - Лісове господарство, презентували  п'ять напрямків підготовки спеціалістів (бакалаврів і магістрів), розповіли про перспективи працевлаштування і можливості проходження виробничих практик здобувачів вищої освіти та підготували цікаві майстер-класи для випускників шкіл. Приємно відзначити, що на науковий пікнік ЧДТУ завітали перший заступник голови Черкаської ОДА Тарас Висоцький, голова Чигиринської РДА Володимир Клименко, голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець, заступник голови РДА Микола Турик.
В рамках заходу відбулося щире спілкування між учнями, вчителями шкіл, батьками учнів Медведівської сільської ОТГ та ректором ЧДТУ Олегом  Григором, проректорами, деканами факультетів, лідером студентського самоврядування університету, відповідальним секретарем приймальної комісії, викладачами та студентами. 
Відбулось підписання Договору про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та Медведівською сільською ОТГ. 
Як відомо, запорука щасливого та гідного майбуття – це, також, і правильно обраний фах. І зараз, як ніколи, це усвідомлюють випускники шкіл та їхні батьки.
Сподіваємося що співпрацю з ОТГ Черкаського регіону буде продовжено.