,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Науково-технічна рада Новини УВАГА! ЗАСІДАННЯ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ РАДИ 09.10.2023 (понеділок) розпочнеться о 15.00 (зал засідань, 1 корпус)
Середа, 04 жовтня 2023 16:32

УВАГА! ЗАСІДАННЯ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ РАДИ 09.10.2023 (понеділок) розпочнеться о 15.00 (зал засідань, 1 корпус)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
09 жовтня 2023 року (понеділок) о 15.00
відбудеться засідання НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ РАДИ
Черкаського державного технологічного університету
(зал засідань, 1 корпус)

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1. Про розгляд результатів першого етапу конкурсного відбору проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, виконання яких розпочнеться у 2024 році за рахунок коштів державного бюджету.
Доповідач: проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Фауре Е.В.

2. Звіти за результатами виконання завершених досліджень і розробок, які виконувалися на кафедрах у межах робочого часу викладачів і зареєстровані в УкрІНТЕІ:
- «Розробка технології адсорбційного очищення стічних вод текстильно-фарбувального виробництва з повторним їх використанням в технології фарбування тканини». Науковий керівник: д.т.н., професор Романенко Н.Г.
Доповідач: відповідальний виконавець Коваль М.Г.

3. Аналіз публікаційної активності співробітників Черкаського державного технологічного університету за даними наукометричних баз даних Scopus та Web of Science.
Доповідач: директор бібліотеки Крайнова Я.В.

4. Про результати вступної кампанії до аспірантури та докторантури Черкаського державного технологічного університету в 2023 році.
Доповідач: завідувач аспірантури Паламарчук Д.М.

5. Про стан і перспективи міжнародного співробітництва та госпдоговірних робіт на факультеті інформаційних технологій і систем.
Доповідач: декан факультету Чепинога А.В.

6. Різне.

 

УВАГА!!! У разі оголошення повітряної тривоги Черкаською обласною військовою адміністрацією засідання науково-технічної ради розпочнеться через 10 хвилин після її закінчення.

 

З повагою секретар науково-технічної ради                                                                              Ірина Миронець