,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ взяв участь у відзначенні 73-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
Четвер, 10 травня 2018 10:11

ЧДТУ взяв участь у відзначенні 73-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

ЧДТУ взяв участь у відзначенні 73-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Колектив Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректором Олегом Григором взяв участь в урочистостях присвячених 73-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Цьогоріч на Соборній площі зібралися черкасці та гості міста, аби відзначити День перемоги. Очільники області та міста, ветерани, учасники бойових дій в Афганістані та у зоні АТО виступили перед присутніми та закликали вшанувати хвилиною мовчання загиблих та зниклих безвісти учасників бойових дій.

Всі фотографії можна переглянути на Flickr

Дорогою ціною заплатив український народ за право жити на вільній землі. Історія України – це постійна боротьба за утвердження народності й нації, розбудови соборної незалежної демократичної держави. У ці нелегкі для нашої країни часи українці проявляють дива хоробрості, відданості своїй Батьківщині, борючись за її суверенітет та територіальну цілісність.

Усі учасники заходу долучилися до ходи пам’яті та покладання квітів до монументу «Борцям за волю України», Стели Героїв Другої світової війни та до Пагорба Слави.

До того ж, цього дня представники Черкаського державного технологічного університету долучилися до патріотично-освітницького фестивалю «Народ Героїв», зокрема викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ частували черкащан та гостей міста смачним кулішем з грибами в Долині троянд, а талановиті студенти вишу взяли участь у концертних виступах до Дня Перемоги на міській Площі 700-річчя.