,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася лекція щодо вчасної діагностики і особливостей лікування пухлинної патологіі у жінок
Четвер, 03 травня 2018 10:16

У ЧДТУ відбулася лекція щодо вчасної діагностики і особливостей лікування пухлинної патологіі у жінок

У ЧДТУ відбулася лекція щодо вчасної діагностики і особливостей лікування пухлинної патологіі у жінок

Минулого тижня для жіночого колективу Черкаського державного технологічного університету кандидат медичних наук, завідувач Черкаського обласного профілактично-лікувального консультаційного скринінгового центру «Здоров’я жінки» Ольга Палійчук провела лекцію щодо профілактики та вчасного лікування доброякісної та злоякісної патології органів жіночої репродуктивної системи.

- Збереження здоров'я з віком цікавить кожну жінку все більше і більше, - зазначила Ольга Палійчук. - Часто завантаження на роботі та своя родина забирають усі сили, і часу на, власне, якісний щорічний профілактичний огляд, а саме - сучасний check-up, зовсім не залишається, що може спричинити невчасне звернення до лікарів уже з приводу лікування. Тому, дякую ректоруЧеркаського державного технологічного університету Олегу Григору за запрошення, аджеце дійсно гарний приклад для наслідування керівника, який турбується про здоров'я свого,переважно жіночого,педагогічного трудового колективу.

Під час зустрічі виникало багато важливих для жіноцтва питань, на які Ольга Палійчук надавала вичерпні фахові відповіді та необхідну детальну  інформацію. Загалом, зацікавленість темою та жива дискусія, підтвердили щире прагнення жінок Черкаського державного технологічного університету бути здоровими та успішними.