,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ віншували ветерана праці Валентину Демидову
Понеділок, 18 грудня 2017 15:10

У ЧДТУ віншували ветерана праці Валентину Демидову

У ЧДТУ віншували ветерана праці Валентину Демидову

Сьогодні, 18 грудня, на початку засідання ректорату колектив Черкаського державного технологічного університету привітав із 80-річчям шановану людину, ветерана праці ЧДТУ Валентину Іванівну Демидову.

Ректор ЧДТУ Олег Григор поздоровив ювілярку та нагородив Валентину Іванівну Почесною грамотою ЧДТУ за високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток Черкаського державного технологічного університету та з нагоди ювілею.

-       Валентина Іванівна – це людина, яка має величезний досвід, і яка не одне десятиліття пропрацювала в нашому навчальному закладі, докладаючи максимум зусиль для його розвитку,- наголосив у вітальному слові Олег Олександрович.

Долучилася до віншування і голова Обласної організації профспілки працівників освіти та науки Ольга Дем'янівна Жалдак.

-       Валентина Іванівна багато зробила для розвитку міста та області, самовіддано сприяла створенню здорового мікроклімату в колективі. За її ініціативи відбувалося безліч заходів, які об’єднували науковців, співробітників університету та громаду,- зазначила Ольга Жалдак.

Від імені обласної організації профспілки Ольга Дем’янівна вручила ювілярці Почесну грамоту та букет чарівних квітів.

Приєднався до привітань та щирих побажань Юрій Григорович Лега, який мав нагоду пліч-о-пліч працювати з Валентиною Демидовою.

-         На всіх посадах, які довіряв Вам колектив, Ви проявляли неабияку мужність і високий професіоналізм, - підкреслив Юрій Лега.

Колеги Валентини Іванівни під час привітань, не приховували відвертого захоплення мудрістю, життєвим досвідом, відкритим серцем та глибиною душі ювілярки.

У свою чергу, Валентина Демидова подякувала колективу ЧДТУ за щирі привітання та побажала процвітання рідному вишу.

-       Університет – це скарбниця золотих кадрів, які можуть створити добробут в Україні, - наголосила Валентина Іванівна. – Кожен з вас має берегти авторитет нашого університету, бо іншого такого в Україні немає. Тож, насолоджуйтеся кожним днем роботи в Черкаському державному технологічному університеті, тому що тут особливе повітря, що надихає на нові звершення.