,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Підтримаймо проекти ЧДТУ – зробімо Черкаси Євромістом!
Четвер, 09 листопада 2017 09:55

Підтримаймо проекти ЧДТУ – зробімо Черкаси Євромістом!

Підтримаймо проекти  ЧДТУ – зробімо Черкаси Євромістом!

Студенти та викладачі кафедри дизайну ЧДТУ пропонують покращити життя у нашому місті за допомогою Smart-зупинки громадського транспорту UniverSITY (номер для голосування 78) та поліфункціонального «розумного» місця для відпочинку – Smart rest. Smart rest - це п’ять конструкцій на бульварі Шевченка між вулицями Кобзарською та Новопречистенською та одна на розі бульвару Шевченка і вулиці Кобзарської (біля 1 корпусу ЧДТУ). Такий проект вирішить проблеми вуличного освітлення та облаштування «розумних» зон відпочинку для прогресивної молоді.(номер для голосування 56) .

Обидві ідеї належать студентам спеціалізації промисловий дизайн. Відтак, «розумна зупинка» - це дипломний проект бакалавра Рєзанки Анастасії Романівни «Дизайн-проект малих архітектурних форм зупинки громадського транспорту», 2017 рік, керівник професор Яковець І.О. А цьогорічний дипломний проект бакалавра «Дизайн-проект ансамблю малих архітектурних форм» під керівництвом викладача Литовченко Н.М. Корженевської Аліни Василівни змагається за втілення, як «розумне місце для відпочинку».

Однодумці впевнені, що реалізація проектів студентів кафедри дизайну ЧДТУ значно покращить рівень життя місцевої громади, адже подібні проекти досить поширені у Європі, а Черкаси мають стати взірцевим європейським містом.

Як і де голосувати

Якщо у Вас є Приват 24 і Черкаська прописка, тоді переходьте запосиланням: https://vote.imisto.com.ua/votings/5/projects

Якщо чогось із вищевказаного у вас немає, але ви вчитеся або працюєте в Черкасах, тоді можна особисто проголосувати в міськвиконкомі у кабінеті № 100 (Б.Вишневецького 36), у  Центральній міській бібліотеці для дітей за адресою бульвар Шевченка, 390, у Центральній бібліотеці імені Лесі Українки (Хрещатик, 200), у бібліотеці-філії для дорослих №2 (Чорновола, 142/а),  у бібліотеці-філії для дорослих № 7 (Пацаєва, 20) та у бібліотеці-філії для дітей №2 (Сумгаїтська 24/1), заповнивши анкету на місці.

При собі обов'язково мати ідентифікаційний код (можна фото в телефоні) і паспорт із пропискою, або замість паспорта студентський квиток, а для працюючих посвідчення або довідка з роботи.

Підтримайте, будь ласка, наші проекти,проголосувавшиза № 56 і №78.

Зробімо Черкаси європейським містом спільними зусиллями!

Галерея зображень