,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ обговорювали питання національно-патріотичного виховання
П'ятниця, 06 жовтня 2017 14:20

У ЧДТУ обговорювали питання національно-патріотичного виховання

У ЧДТУ обговорювали питання національно-патріотичного виховання

У четвер, 5 жовтня, в Черкаському державному технологічному  університети пройшло засідання Координаційної ради Черкаської обласної державної адміністрації з питань національно-патріотичного виховання. Захід проходив під головуванням першого заступника голови Черкаської облдержадміністрації Віталія Коваля.

 

У засіданні взяли участь: начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, заступник начальника Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валентина Ткаченко, заступник начальника Управління у сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Пахуріна, виконуючий обов’язки ректора ЧДТУ Олег Григор, проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко, студентів ЧДТУ та членів Координаційної ради.

 

Учасників заходу привітав виконуючий обов’язки ректора ЧДТУ Олег Григор.

 

Під час засідання Координаційної ради проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко виступив із доповіддю на тему: “Національно-патріотичне виховання в Черкаському державному технологічному університеті: сучасний стан та перспективи розвитку”.

  - Національно-патріотичне виховання – це державний пріоритет національної безпеки. На сучасному етапі розвитку України, в умовах загрози денаціоналізації, втрати державної незалежності та потрапляння в сферу впливу іншої держави, виникає необхідність здійснення системних заходів, спрямованих на посилення національно-патріотичного виховання молоді – формування нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей, – наголосив Валентин Лазуренко.

 

У ході засідання розгорілася цікава дискусія, адже сьогодні формування патріотизму в українському суспільстві залишається першочерговим не лише для системи освіти, а й загалом для нашої держави.