,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пошанували ветерана праці Наталю Волошину
Вівторок, 12 вересня 2017 13:05

У ЧДТУ пошанували ветерана праці Наталю Волошину

У ЧДТУ пошанували ветерана праці Наталю Волошину

У понеділок, 11 вересня, засідання Ради з організації виховної роботи в ЧДТУ розпочалося з теплих слів привітань. Колектив вишу щиро привітав із ювілеєм Наталю Максимівну Волошину, яка багато років присвятила вихованню молодого покоління Черкаського державного технологічного університету.

Від імені в.о. ректора ЧДТУ Олега Григора проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко поздоровив ювілярку зі святом та вручив Почесну грамоту університету за багаторічну сумлінну працю на посаді провідного спеціаліста Гуманітарно-виховної частини, вагомий особистий внесок у виховання молодого покоління українців та з нагоди 70-ти річного ювілею.

 

- Наталя Максимівна стояла на зорі становлення Гуманітарно-виховної частини університету, яка згодом реорганізувалась у Центр культури та виховання, нині це Центр студентського розвитку та культурних програм. Чимало наша ювілярка зробила для становлення вже у не близьких 1990-х роках студентського самоврядування в ЧДТУ, і ми зараз гідно продовжуємо її справу, - зазначив проректор гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко.

 

 - Мені надзвичайно приємно, що ви пам’ятаєте і шануєте перших співробітників Гуманітарно-виховної частини, які поруч із професійною освітою формували українську інтелігенцію, - наголосила Наталя Максимівна Волошина. – Я безмежно рада бачити, що започаткована нами важлива справа невпинно продовжується.

 

У свою чергу, керівник Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Тетяна Кужим від імені профспілкового комітету ЧДТУ приєдналася до поздоровлень на честь ювілярки, вручивши Почесну грамоту та грошову премію.