,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ТОВ «ЕССЕЙ» запрошує екологів ЧДТУ на роботу
П'ятниця, 16 червня 2017 09:49

ТОВ «ЕССЕЙ» запрошує екологів ЧДТУ на роботу

ТОВ «ЕССЕЙ» запрошує екологів ЧДТУ на роботу

Колишні випускники Черкаського державного технологічного університету, а нині успішні підприємці, звертаються до своєї альма-матер у пошуку нових кваліфікованих фахівців.

На кафедру екології будівельного факультету Черкаського державного технологічного університету завітав представник ТОВ «ЕССЕЙ» Павло Кащенко, аби запропонувати постійну роботу та офіційне працевлаштування випускникам-екологам. Відтак, під час зустрічі зі студентами-магістрами, була надана інформація про доступні вакансії на підприємстві, особливості роботи, про можливості проходження курсів та тренінгів, які допоможуть студентам вдосконалити свої професійні навички і отримати в майбутньому більші шанси на ринку праці. 

-      Черкаський державний технологічний університет щиро зацікавлений у гідному працевлаштуванні студентів і відкритий до ефективної взаємної співпраці, – наголосила завідувач кафедри екології ЧДТУ Олена Хоменко.  – Сьогодні кафедра екології, маючи потужну науково-технічну базу, готує висококваліфікованих фахівців, які прагнуть розвиватися і змінювати нашу державу на краще. Ми постійно працюємо над пошуком можливостей залучення до співпраці провідних компаній регіону, аби наші студенти ще на етапі навчання у ЧДТУ отримали якомога більше практичних знань і навичок під час проходження практик.

Олена Хоменко запросила керівництво підприємства «ЕССЕЙ» на захист дипломних робіт випускників кафедри для того, щоб вони могли особисто пересвідчитися у високому рівні знань нинішніх студентів вищого навчального закладу.

Галерея зображень