,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулася друга міжнародна науково-практична конференція «Фінансові інструменти просторово-територіального розвитку»
Вівторок, 28 березня 2017 12:22

У ЧДТУ відбулася друга міжнародна науково-практична конференція «Фінансові інструменти просторово-територіального розвитку»

У ЧДТУ відбулася друга міжнародна науково-практична конференція «Фінансові інструменти просторово-територіального розвитку»

Другу міжнародну науково-практичну конференцію та тему «Фінанси: історія сьогодення та стратегія розвитку» провели на факультеті економіки та управління у Черкаському державному технологічному університеті - у рамках Наукового марафону, що проходить у ЧДТУ. У ході конференції її гості отримали можливість більше дізнатися про активну роботу кафедри, довідатися про її міжнародні проекти та стратегічні перспективи партнерства заради розвитку.

-       У сьогоднішній нелегкий час лише наука дає нам можливість допомагати нашій державі розвиватися, а  нам – зростати, - зазначив в.о. проректора з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Володимир Рудницький.

За словами декана факультету економіки та управління Віктора Демиденка, вища економічна освіта на теренах Черкаської області розпочалася у 1993 році із започаткування  спеціальностей «фінанси і кредит» та «економіка підприємства».

-       Кафедра фінансів була однією із найперших, яка розпочала свою роботу в цьому напрямку. За цей час ми безперервно розвивалися і зростали, кафедра здійснила 20 випусків висококваліфікованих фахівців, які працюють у різних сферах економіки нашої області, - наголошує Віктор В’ячеславович. - Ми дуже активно займаємося науково-дослідною роботою, як серед викладачів, так і серед студентів. За кафедрою фінансів ЧДТУ, безумовно, велике і стабільне майбутнє на шляху розвитку вищої економічної освіти.