,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ стартував Науковий марафон
Середа, 22 березня 2017 13:16

У ЧДТУ стартував Науковий марафон

У ЧДТУ стартував Науковий марафон

Проведення Наукового марафону приурочено до 57-ї річниці Черкаського державного технологічного університету.

Кожного дня, певна кафедра ЧДТУ представляє на загал - громадськості, бізнесу, партнерам – той науковий напрямок, у якому проводить навчання,  здійснює  науково-дослідну роботу. Таким чином, кожен бажаючий може дізнатися більше про університет,  його здобутки та досягнення.

21 березня, у рамках Наукового марафону, презентувала свою діяльність  кафедра іноземних мовлінгвістичного факультету ЧДТУ. Викладачі кафедри розповіли численним присутнім про методики навчання  іноземних мов,  методичні семінари, інноваційні техніки і прийоми, які активно  впроваджуються  у викладацьку діяльність. Зокрема - рольові ігри та ситуації, усні презентації з обґрунтуванням власної позиції, тематичні дискусії, віртуальні проекти, відеофільми з завданнями до них, тощо.  Навесні кожного року кафедра проводить  мовну олімпіаду у чотирьох кваліфікаціях: аудіювання, читання, граматичні тести, ситуативне усне мовлення.  У рамках Днів студентської науки в університеті кафедра проводить наукову студентську конференцію, що надає можливість студентам оприлюднити результати своїх наукових розвідок щодо перспективного тандему іноземної мови та отримуваної спеціальності.

Викладачі кафедри іноземних мов ЧДТУ розповіли також про співпрацю із Британською Радою в Україні, Розмовний клуб та багато інших корисних ініціатив кафедри як для студентів, так і для викладачів ЧДТУ.

Галерея зображень