,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ уклав договір про співпрацю із ПАТ «Графія Україна»
Середа, 22 березня 2017 09:33

ЧДТУ уклав договір про співпрацю із ПАТ «Графія Україна»

ЧДТУ уклав договір  про співпрацю із ПАТ «Графія Україна»

До свого 57-річчя Черкаський державний технологічний університет уклав ряд договорів про співпрацю із найбільшими працедавцями регіону.

Зокрема, один із  таких договорів було підписано із ПАТ «Графія Україна». До речі, підписувала договір   із ректором  ЧДТУ Олегом Григором – від імені ПАТ «Графія Україна» – начальник відділу по роботі з персоналом Публічного акціонерного товариства «Графія Україна» Ірина Романюк, що і сама є колишньою успішною випускницею ЧДТУ.

Публічне акціонерне товариство «Графія Україна» входить до групи «Mayr-Melnhof  Пекеджінг», яка є європейським лідером в галузі виробництва картонної упаковки. ПАТ «Графія Україна» має в розпорядженні сучасне виробниче устаткування та пропонує повний виробничий цикл якісної продукції для пакування.

Співпраця між університетом та товариством є важливою та взаємовигідною, оскільки «Графія Україна» сьогодні прагне залучати до роботи молодих працівників, які можуть генерувати нові ідеї і швидко адаптуватися до змін і нововведень. А університет зможе подбати про майбутнє своїх студентів, запропонувавши  реальні кар’єрні перспективи від бізнес-партнерів.