,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Міський голова відвідав ЧДТУ
Вівторок, 27 грудня 2016 13:17

Міський голова відвідав ЧДТУ

Міський голова відвідав ЧДТУ

26 грудня із робочим візитом до Черкаського державного технологічного університету завітав міський голова м. Черкаси Анатолій Бондаренко. Разом із керівництвом ЧДТУ очільник міста обговорив деталі подальшої співпраці міськради з університетом та спільне втілення нових цікавих проектів.

Під час виступу перед членами науково-технічної ради ЧДТУ Анатолій Бондаренко окреслив плани на найближчу перспективу, а також привітав усіх із прийдешніми святами.

-   Черкаська міська рада і надалі буде йти назустріч вищим навчальним закладам, – запевнив освітян Анатолій Бондаренко. – Ми завжди готові до тісної співпраці, адже місто і державний освітній заклад мають бути партнерами у щирих прагненнях до спільних досягнень.

-  У свою чергу, ми докладемо максимум зусиль, аби усім було комфортно жити та навчатися у нашому місті, – наголосив ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор.

Наприкінці зустрічі, користуючись нагодою, Анатолій Бондаренко вручив диплом кандидата наук старшому викладачеві кафедри комп’ютеризованих та інформаційних технологій у приладобудуванні ЧДТУ Василю Заїці.

 

Галерея зображень