,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ стартували змагання з міні-футболу
Вівторок, 13 грудня 2016 11:47

У ЧДТУ стартували змагання з міні-футболу

У ЧДТУ стартували змагання з міні-футболу

Змагання з міні-футболу серед команд навчальних закладів міста, присвячені 73-річниці визволення Черкас від нацистських загарбників, стартували 12 грудня у ЧДТУ

Участь у змаганнях беруть чотири команди з різних навчальних закладів міста: Черкаського державного технологічного університету,політехнічного технікуму, Черкаського інституту банківської справита Черкаського державного бізнес-коледжу. Команди гратимуть за коловою системою.

«Вітаю усіх присутніх із 73-річницею визволення міста Черкаси від нацистських загарбників. Бажаю усім міцного здоров’я, гарного настрою, високих спортивних та особистих досягнень», - і із такими словами, на урочистому відкритті змагань (що розпочалося товариськими матчами команд), звернувся до гравців проректор із гуманітарно-виховних питань ЧДТУ  Валентин Лазуренко.

Великої вдачі, наполегливості, творчої наснаги, спортивної фортуни та неупередженості в суддівстві побажав присутнім завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я людини ЧДТУ Василь Загородній. У своєму виступі він також акцентував увагу на профорієнтаційній роботі для студентів коледжів.


Результати змагань першого дня:

«Черкаський інститут банківської справи» - «Черкаський політехнічний технікум» 7:5.

«Черкаський державний технологічний університет» - «Черкаський державний бізнес-коледж» 8:1