,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Олександр Кулініч: Ті, хто зараз захищає нашу країну, справжні молодці. Я, ветеран Другої світової війни, ними дуже пишаюся.
Вівторок, 06 грудня 2016 16:00

Олександр Кулініч: Ті, хто зараз захищає нашу країну, справжні молодці. Я, ветеран Другої світової війни, ними дуже пишаюся.

Олександр Кулініч: Ті, хто зараз захищає нашу країну, справжні молодці. Я, ветеран Другої світової війни, ними дуже пишаюся.

Патріотичний захід, присвячений Дню Збройних Сил України відбувся в Черкаському державному технологічному університеті

Сьогодні десятки і сотні тисяч патріотів нашої держави захищають територіальну цілісність України. Нині в зоні АТО знаходиться 39 студентів та співробітників ЧДТУ.

Одним із таких героїв є студент першого курсу факультету комп’ютеризованих технологій та дизайну, Валентин Круцюк. Він під час заходу подякував волонтерам за підтримку солдатів у такий нелегкий період. Чоловік показав пам’ятні світлини з території бойових дій та розповів про труднощі в зоні АТО.

«Українську армію люблять та шанують ще за часів козацтва. Сьогодні ми святкуємо 25 річницю Збройних Сил України. У цей день хочеться побажати нашим захисникам міцного здоров’я та подякувати за відданість нашій країні», - коментує в.о. першого проректора ЧДТУ Євген Ланских.

Студенти та викладачі університету не лише пишаються теперішніми воїнами, а й шанують ветеранів Другої світової війни.

«Мені дуже боляче згадувати не тільки ті події, учасником яких був я, але і думати про нинішні. Той, хто не пережив втрат близьких людей, друзів, ніколи не зрозуміє цього. Зараз ти їси з цією людиною кашу з одного казанка, а в іншу хвилину плачеш над загиблим товаришем, - розповідає ветеран Другої світової війни, старшина запасу та колишній співробітник ЧДТУ Олександр Кулініч, - Я дуже пишаюся нашими солдатами. Вони не лише гідні сини своїх матерів, але і своєї Батьківщини».