,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Технологічний університет зібрав успішних випускників
Понеділок, 03 жовтня 2016 08:53

Технологічний університет зібрав успішних випускників

Технологічний університет зібрав успішних випускників
Зустріч «ТОП-випускників» відбулась у Черкаському державному технологічному університеті. На заході були присутні успішні випускники навчального закладу за всі 56 років його існування, повідомляє газета Черкаський край
20 почесних гостей розповіли про те, як знання, здобуті в ЧДТУ, допомагають їм в побудові кар’єри і пригадати найяскравіші сторінки студентських буднів.

 

— Надзвичайно приємно бути в рідних стінах і бачити викладачів, які працювали тут ще тоді, коли навчався я сам та моя дружина. Для нас ЧДТУ –це сімейний ВНЗ, — зауважив випускник факультету економіки та управління, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Мер Черкас зауважив, що планує і далі вчитися, оскільки хотів би опанувати кілька іноземних мов. Натомість пообіцяв посприяти благоустрою території довкола університету та створити комфортні умови для відпочинку і дозвілля студентів.

— Рідному закладу хочеться побажати одного, щоб пройшли вибори і колектив та студенти обрали гідного ректора, який працюватиме не один термін, примножуючи славу технологічного університету, - прокоментував випускник факультету електронних технологій, перший заступник голови ОДА Віталій Коваль.