,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини В ЧДТУ на кафедрі дизайну відбулася зустріч з майбутніми роботодавцями
Понеділок, 14 березня 2016 00:00

В ЧДТУ на кафедрі дизайну відбулася зустріч з майбутніми роботодавцями

В ЧДТУ на кафедрі дизайну відбулася зустріч з майбутніми роботодавцями

    12 березня на кафедрі дизайну відбулася зустріч випускників спеціальності «Дизайн» з майбутніми роботодавцями. З вітальним словом до присутніх звернулась завідувач кафедри дизайну, д.т.н., професор Наталія Григорівна Романенко, яка підкреслила, що подібний «Ярмарок вакансій» проводиться кафедрою щорічно.

На цей раз до студентів прийшли поспілкуватися директори декількох рекламних агенцій, видавництв і ательє.
Директор фірми «ts plus» Сергій Артеменко дуже цікаво й емоційно розповів про діяльність та творчі досягнення своєї фірми.


 

Не в перше зустрічається із студентами директор Дизайн-студії «Інтер’єр ідея» Павло Радченко.


 

Також частим гостем на кафедрі є директор Ательє «Успіх» пані Ірина Макаренко.


Досить прагматичні побажання щодо успішності фахівця з «Дизайну візуальних комунікацій» висловив генеральний директор видавництва «le – print» Олександр Жуков.


Дуже уважно були вислухані зауваження і побажання від директора видавництва «Брама-Україна» Олександра Третякова, з яким студенти ЧДТУ вдало співпрацюють довгий період часу.


Від професорсько-викладацького складу вишу зібрання привітав декан факультету комп’ютеризованих технологій і дизайну Підгорний Микола Володимирович.

На завершення зустрічі завідувач кафедри дизайну підкреслила, що університет випускає творчих особистостей, здатних створювати нову сучасну образність, тому в навчальному процесі велика увага приділяється таким фаховим фундаментальним дисциплінам, як «Рисунок» та «Академічний живопис».