,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ще вчора абітурієнт, а відтепер – першокурсник
Понеділок, 10 серпня 2015 15:29

Ще вчора абітурієнт, а відтепер – першокурсник

Ще вчора абітурієнт, а відтепер – першокурсник

Людно сьогодні у приймальній комісії: 6 серпня оприлюднені списки вступників, які вступають для здобуття ОКР молодшого спеціаліста. На виконання вимог до зарахування на місця державного замовлення, розпочався прийом оригіналів документів. Схвильовані, щасливі, усміхнені тепер уже студенти та їх батьки спілкуються із представниками приймальної комісії, кафедр та факультетів. Ось декан факультету електронних технологій Андрій Чорній відповідає на запитання родини Шевченків із Чернігівщини. Ярослав обрав спеціальність «Телекомунікаційні системи». Цікавить все: обладнання аудиторій, знаходження корпусів, проживання в гуртожитку.

Ярослав Шевченко, першокурсник:

  – В ЧДТУ на 3 курсі навчається мій друг. Він захоплений університетом, майбутньою спеціальністю, рівнем викладання. Це зіграло головну роль у моєму виборі навчального закладу.

Іван Шевченко, батько першокурсника:

– Наша родина рада за сина, нам відомо, що в Черкаському технологічному університеті хороші наукові традиції, спеціалісти затребувані на ринку праці. Учитись, учитись і учитись  – такий батьківський наказ Ярославу.

   Владислав Стась буде вивчати комп’ютерні науки. Зоя Василівна – мама Владислава, директор школи із Уманського району, орієнтувала сина освоювати ІТ – технології.

Владислав Стась:

– За ІТ – технологіями – майбутнє. Технологічний університет в Черкасах дає необхідну підготовку в цій галузі. Сподіваюсь на нові знання, знайти нових друзів.

    А Катерина Колісник – майбутній еколог. Скільки себе пам’ятає, завжди активна в житті школи, рідного села. Вона має ще й музичну освіту, прекрасний голос. Тож полку талантів університету прибуло!

Катерина Колісник:

– Люблю дарувати людям радість своїм співом, своїми добрими справами. А що може бути краще опікуватися природою задля блага громади. Тому і обрала екологію . Черкаський державний технологічний університет відомий своїми багатьма екологічними проектами, про які я дізналася із інтернет –-мережі. Буду брати участь у всіх університетських екологічних та мистецьких заходах.

 Згуртована університетська родина радо вітає своїх першокурсників! Ми віримо: нове поповнення примножить кращі традиції і надбання університету!

Галерея зображень