,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Факультети ЧДТУ, що готують майбутніх інженерів, відкрили двері для абітурієнтів
Понеділок, 06 квітня 2015 11:20

Факультети ЧДТУ, що готують майбутніх інженерів, відкрили двері для абітурієнтів

Факультети ЧДТУ, що готують майбутніх інженерів, відкрили двері для абітурієнтів

4 квітня факультет комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну та факультет електронних технологій ЧДТУ приймали гостей на Дні відкритих дверей. Зустрічали абітурієнтів студенти та випускники факультетів, викладацький склад та головний наставник – керівник вишу, професор Тамара Качала.

Гостей університету ввели в курс справ та презентували факультети, частиною яких вже незабаром можуть стати цьогорічні випускники шкіл. Про особливості навчання та перспективи розвитку абітурієнтам розповіли випускники обох факультетів. А відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Сергій Мильніченко розкрив всі нюанси та особливості цьогорічної вступної компанії до Черкаського державного технологічного університету.

 

Довідково:

Факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайнувже виповнилося 30 років. І на сьогодні близько 1200 хлопців та дівчат навчаються у сучасних кабінетах та лабораторіях, здобувають практичні навичками з інженерних спеціальностей та дизайну. Студенти факультету проектують технологічні процеси та оснащення з використанням комп’ютерних технологій, проводять наукові дослідження, спрямовані на створення нової техніки та технології, здійснюють моніторинг та менеджмент виробничих процесів.

 

Факультет електронних технологійщорічно випускає понад 200 бакалаврів денної та заочної форм навчання та близько 300 спеціалістів та магістрів денної та заочної форм навчання. Необхідно відмітити високий попит на випускників факультету, оскільки практично всі вони успішно працевлаштовуються. На факультеті активно проводиться науково-дослідна робота зі студентами. Тут щорічно організовують університетський тур студентських олімпіад із залученням якнайширшого кола студентів факультету.