,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Стратегія розвитку ЧДТУ
Вівторок, 01 квітня 2014 20:58

Стратегія розвитку ЧДТУ

ЧДТУ-СТРАТЕГІЯ:

моє бачення засад кадрової і структурної політики

трансформування навчального закладу в контексті євроінтеграційного поступу й управління змінами

ОРІЄНТАЦІЯ НА СТУДЕНТА

Ми з вами – колектив людей, об’єднаних спільною метою, цінностями, інтересами. Стратегічним вектором навчально-виховного процесу в ЧДТУ має стати вихід на європейський простір освіти.

ІМІДЖ ЧДТУ – ЦЕ МИ З ВАМИ

Формуймо інформаційний простір університету на засадах відкритості, прозорості, адекватності, позитиву, дієвості, оперативності, персональної відповідальності, адаптивності. Ваші думки мають стати загальною справою, втілитися у позитивному сприйнятті нашого навчального закладу громадою регіону.

ПОТІК ІННОВАЦІЙ ТА ІНІЦІАТИВ

Рoзpoбкa тa реалізація нoвoї пapaдигми poзвитку є запорукою пepeхoду нa нoвий piвeнь якoстi життя.

Система управління ВНЗ, бюрократична за визначенням, має пройти випробування і трансформуватися на самоврядних засадах за допомогою громадських радників керівництва університету – а ними мають стати наші колеги-керівники, члени трудового колективу, студенти, батьки, партнери, спонсори.

ШАНУЙМО ДІМ НАШ – УНІВЕРСИТЕТ!

З поваги до себе, до колективу, до роботи, до умов життєдіяльності і до прав кожної людини починається європейське життя.

Почнемо з себе! День відкритих дверей, толока, дні студентської науки – прекрасна нагода для вас власною активною позицією показати повагу до університету і розуміння необхідності змін на краще!

ЖИВЕМО ПО СОВІСТІ

Системність, розвиток, об’єктивність, послідовність, компетентність, етика, відповідальність, командний дух, інтеграція, координація, наступність, моральність – доповнюйте цей перелік принципів, обговорюйте свої дії  і плани з колегами і колективами.

ВНЕСОК КОЖНОГО МАЄ СВІЙ ВИМІР

Персоналізація досвіду, креативності, ініціативи, відповідальності: саме в ці динамічні часи керівникам усіх рівнів слід побачити в кожній людині все краще, що вона має і досі не змогла чи не встигла реалізувати. Побачити, оцінити, допомогти.

НЕ ГАЙМО ЧАСУ

 Найдорожчий ресурс – це люди, це робочий час працівників, це людський капітал і творчий потенціал нашого університету. Подолати інерцію, скоригувати вектор розвитку з урахуванням імпульсів суспільних процесів та викликів глобалізованого ринку освітніх послуг – завдання найближчих тижнів. Час на роздуми є. Час для праці знайдуть охочі.

Конкретні справи на робочих місцях дають результат!

 

Тамара КАЧАЛА