,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Дизайнери ЧДТУ успішно захистили кваліфікаційні роботи бакалаврів
Понеділок, 10 червня 2024 13:21

Дизайнери ЧДТУ успішно захистили кваліфікаційні роботи бакалаврів

Дизайнери ЧДТУ успішно захистили кваліфікаційні роботи бакалаврів

Із 4 до 6 червня 2024 року на кафедрі дизайну факультету гуманітарних технологій Черкаського державного технологічного університету у змішаному форматі проходили захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 022 «Дизайн» за освітніми програмами: «Графічний дизайн», «Дизайн середовища», «Промисловий дизайн» 

На захисті були присутні викладачі, представники організацій-замовників, батьки, студенти. 

До складу Екзаменаційної комісії, яку очолила кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка кафедри дизайну та соціокультурних дисциплін Черкаського державного бізнес коледжу Тетяна Касьян, увійшли: кандидат мистецтвознавства, доцент, заслужений діяч мистецтв України, директорка Черкаського обласного художнього музею Ольга Гладун, докторка мистецтвознавства, професорка, завідувачка кафедри дизайну Інна Яковець; кандидат технічних наук, доцент кафедри дизайну Меркуріа Демессіе. Секретарка Екзаменаційної комісії – старша викладачка кафедри дизайну Катерина Стеценко.

До захисту були допущені 39 студентів і всі успішно захистилися, зокрема відзнаки Екзаменаційної комісії за новизну, інноваційний підхід та якість роботи отримали: Любов Кривко (група ДЗ-02, керівниця – доцентка кафедри дизайну Наталія Чугай); Леся Тарахтій (група ДЗ-01, керівниця – старша викладачка Олена Галицька); Анфіса Колісник (група ДЗ-01, керівниця – старша викладачка Олена Галицька); Дарія Чередніченко (група ДЗ-01, керівник – старший викладач Сергій Деркач).

За результатами навчання дипломи з відзнакою отримали: Любов Кривко (ДЗ-02); Анфіса Колісник (ДЗ-01); Лілія Іваній (ДЗ-01); Анна Сторчеус (ДЗ-01); Леся Тарахтій (ДЗ-01).

Попри те, що навчання проходило в умовах воєнного стану, студенти отримали необхідні знання та професійні навички, про що свідчили їх цікаві ґрунтовні доповіді і роботи. Після захисту кваліфікаційних робіт бакалаври висловили подяку викладачам кафедри дизайну за знання та навички, що допоможуть їм у майбутній професії, а також за теплі і щирі поради та побажання.

Колектив кафедри дизайну вітає бакалаврів з успішним захистом і бажає подальшого розвитку та творчих здобутків під мирним небом України!