,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ отримав п’ять сучасних комп’ютерів від німецьких благодійників
Вівторок, 28 травня 2024 13:19

ЧДТУ отримав п’ять сучасних комп’ютерів від німецьких благодійників

ЧДТУ отримав п’ять сучасних комп’ютерів від німецьких благодійників

За сприяння доцента факультету інформаційних технологій і систем, волонтера Григорія Заспи, Черкаський державний технологічний університет отримав п’ять потужних комп’ютерів від благодійників із Німеччини.

Сучасне обладнання встановлене в авдиторії 607-1 кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем ЧДТУ, аби студенти могли вдосконалювати фахові знання і навички за допомогою новітніх технологій.

Спонсорами передачі партії комп’ютерів в Україну виступили компанія Net Con, а також Марко Брунш (Marko Brunsch), Оле Гензель (Ole Hensel) – представники благодійного фонду Leuchtturm Helfer e.V, основними напрямами діяльності якого є надання медичної допомоги парамедикам та лікарням в Україні, надання гуманітарної допомоги захисникам та цивільному населенню України, підтримка медичної реабілітації, супровід та допомога людям у подоланні травм війни та підвищення обізнаності про військові злочини росії.

Колектив кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем ЧДТУ висловлює вдячність благодійникам з Німеччини за технічне обладнання та за постійну підтримку й допомогу Україні на шляху до Перемоги.