,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшла зустріч представниць регіонального відділення А-Банку зі студентами факультету економіки та управління
Вівторок, 21 травня 2024 13:53

У ЧДТУ пройшла зустріч представниць регіонального відділення А-Банку зі студентами факультету економіки та управління

У ЧДТУ пройшла зустріч представниць регіонального відділення А-Банку зі студентами факультету економіки та управління

21 травня 2024 року студенти факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету зустрілися з представницями регіонального відділення А-Банку у Черкаській області, аби з перших вуст дізнатися про роботу банку з понад 20-річним досвідом на ринку банківських послуг та актуальні вакансії. 

Під час діалогу регіональна директорка А-Банку в Черкаській області Катерина Бурдасова ознайомила молодь з особливостями організаційної структури та стратегією діяльності банківської установи, основними аспектами банківської діяльності в регіоні й роль банківської системи в економіці України.

Окрім цього, Катерина Бурдасова розповіла студентам про процедуру працевлаштування в А-Банк, запрошуючи молодь стати частиною згуртованої команди, та поділилася власним досвідом роботи в банківській сфері. Також фахівчиня відповіла на численні запитання авдиторії щодо заробітної плати, перспектив професійного росту, вимог до кандидатів тощо. 

Наразі Черкаське відділення А-Банку за адресою бульвар Шевченка, 367 пропонує низку вакансій для зацікавленої молоді.