,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ у трьох ліцеях Чигирина провів Інформаційний день
Вівторок, 23 квітня 2024 10:44

ЧДТУ у трьох ліцеях Чигирина провів Інформаційний день

ЧДТУ у трьох ліцеях Чигирина провів Інформаційний день

22 квітня 2024 року ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній та радник ректора ЧДТУ на громадських засадах по роботі з територіальними громадами Олексій Лавріненко у межах регіонального проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» провели Інформаційний день ЧДТУ у трьох ліцеях Чигирина. 

Зустріч представників ЧДТУ з учнівською молоддю гетьманської столиці за підтримки міського голови Чигирина Віктора Харченка та начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Чигиринської територіальної громади Віталія Синякова.

Освітяни ЧДТУ розповіли ліцеїстам про перспективи навчання в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону, розмаїття актуальних спеціальностей, низку можливостей для фахового і всебічного розвитку особистості, зокрема: академічну мобільність, дуальну освіта, проходження практики та стажування у державних та приватних установах з подальшим працевлаштуванням; партнерство з вітчизняними та міжнародними організаціями; активне студентське самоврядування, волонтерську діяльність, молодіжні ініціативи.

Своєю чергою відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній поінформував учнівську молодь про вступну кампанію-2024: складання НМТ, пріоритетність вступних заяв, розрахунок конкурсного балу, пільгові категорії вступників, спеціальності особливої підтримки держави тощо.

Цього дня під час спілкування учні мали нагоду отримати відповіді на запитання та усвідомити переваги регіональної освіти, яка відкриває широкі горизонти для успішного професійного майбутнього.

На знак вдячності за активну співпрацю ректор ЧДТУ Олег Григор вручив Подяки ЧДТУ директору Чигиринського ліцею №1 імені Богдана Хмельницького  Анатолію Вовкогону, директорці Чигиринського ліцею №2 Катерині Невгоденко та директорці Чигиринського ліцею №3 Оксані Скічко.