,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ректор ЧДТУ Олег Григор та Канівський міський голова Ігор Ренькас обговорили перспективи співпраці
П'ятниця, 22 березня 2024 09:16

Ректор ЧДТУ Олег Григор та Канівський міський голова Ігор Ренькас обговорили перспективи співпраці

Ректор ЧДТУ Олег Григор та Канівський міський голова Ігор Ренькас обговорили перспективи співпраці

21 березня 2024 року під час робочого візиту до Канева делегація Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректором Олегом Григором завітала до Канівської міської ради для зустрічі з Канівським міським головою Ігорем Ренькасом.

Ректор ЧДТУ Олег Григор обговорив із міським головою Канева Ігорем Ренькасом реалізацію регіонального освітньо-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» в Канівській громаді, зокрема проведення Дня ЧДТУ для школярів Канівщини найближчим часом. Під час зустрічі також розглянули перспективи реалізації та розвитку творчого та науково-дослідницького потенціалу молоді Канівської громади, а також  розвитку економічного та культурологічного потенціалу громади завдяки спільним діям. 

За словами ректора ЧДТУ Олега Григора, залучення наукового потенціалу університету до розв’язання актуальних питань з розвитку економіки, науково-технічної та соціально-гуманітарної сфер громади, налагодження партнерства із роботодавцями, реалізація спільних проєктів – це перспектива успішного майбутнього для молоді на Черкащині, розвиток і повоєнна відбудова держави. 

На зустрічі були також присутні голова Федерації професійних спілок Черкащини Петро Шевченко, проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків ЧДТУ Еміль Фауре, проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко і заступниця Канівського міського голови з гуманітарних питань Тетяна Жівотова.