,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 26 лютого відбулася конференція трудового колективу
Четвер, 27 лютого 2014 14:37

26 лютого відбулася конференція трудового колективу

26 лютого відбулася конференція трудового колективу

Постанова конференції трудового колективу ЧДТУ

від 26 лютого 2014 року.

 

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного конференція трудового колективу ЧДТУ постановляє:

1. Схвалити перспективну Програму розвитку „ЧДТУ – 2020” з можливими доповненнями, перспективну програму розвитку „ЧДТУ – 2020” розмістити на Інтернет - ресурсах університету.

2. Конференція трудового колективу Черкаського державного технологічного університету розглянувши питання функціонування навчального закладу та перспективи його розвитку, констатує, що адміністрація і трудовий колектив мають діяти відповідно до Закону України „Про вищу освіту”, згідно з яким незалежність від політичних партій, громадських і релігійних організацій є одним із базових принципів діяльності ВНЗ. На підставі цього схвалити вихід ректора ЧДТУ Ю.Г.Леги з Партії регіонів, недалекоглядність політики якої і помилки керівництва держави спричинили глибоку кризу в Україні.

3. Висловити повну довіру ректору – професору Ю.Г.Лезі як висококваліфікованому керівнику.

4. Схвалити зміни до Статуту ЧДТУ.

5. Підтвердити рішення трудового колективу щодо оголошення університету територією, вільною від політичної діяльності і корупції.

6. Скасувати рішення Вченої ради ЧДТУ від 01.07.2010, протокол №9 щодо присвоєння почесного звання професора ЧДТУ Тулубу С.Б.