,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ярмарок вакансій в ЧДТУ: представники ТОВ «Нова пошта» розповіли студентам про особливості працевлаштування під час навчання
Середа, 06 вересня 2023 14:09

Ярмарок вакансій в ЧДТУ: представники ТОВ «Нова пошта» розповіли студентам про особливості працевлаштування під час навчання

Ярмарок вакансій в ЧДТУ: представники ТОВ «Нова пошта» розповіли студентам про особливості працевлаштування під час навчання

6 вересня 2023 року на зустріч зі студентами Черкаського державного технологічного університету завітали представники компанії – «Нова Пошта», яка наразі є лідером з поштових послуг в Україні, директор філії Черкаської та Кіровоградської областей Руслан Москаленко та HR менеджерка Ольга Лаликіна

Випускник факультету економіки та управління ЧДТУ Руслан Москаленко з власного досвіду знає, як важливо зробити правильний фаховий вибір, тому заохотив молодь не боятися пробувати шукати себе у професійному житті.

Під час спілкування зі студентством очільник філії Черкаської та Кіровоградської областей ТОВ «Нова пошта» ознайомив авдиторію з особливостями діяльності компанії на теренах України та активне розширення географії відділень у країнах Європи.

Руслан Москаленко розповів про програми, проєкти, благодійні ініціативи та перспективи на найближче майбутнє, наголосивши на безперервному розвитку, зокрема впровадженні інновацій, удосконаленні технологій, клієнтоорієнтованості та турботі про персонал.

– Ми інвестуємо у швидкість та доступність, максимальну доступність для клієнтів. Та найважливішим для нас є персонал. Найбільше коштів ми вкладаємо в покращення відділень та навчання персоналу, – зауважив Руслан Москаленко.  

Своєю чергою менеджерка з добору персоналу Ольга Лаликіна приділила увагу вакансіям, умовам працевлаштування, особливостям роботи для студентів, розповіла про низку соціальних послуг, які надає «Нова Пошта».

Гості ЧДТУ зазначили, що саме у студентські роки, навчаючись, варто користуватися усіма можливостями, аби віднайти себе, зрозуміти, до чого тяжіє серце.