,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з турецьким Університетом «9 вересня» (Dokuz Eylül University)
Понеділок, 06 лютого 2023 11:38

ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з турецьким Університетом «9 вересня» (Dokuz Eylül University)

ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з турецьким Університетом «9 вересня» (Dokuz Eylül University)

Черкаський державний технологічний університет уклав угоду про співпрацю з Університетом «9 вересня» (Dokuz Eylül University), що знаходиться в турецькому місті Ізмір. 

У жовтні 2021 року під час відзначення ювілею Харківської академії дизайну і мистецтв у завідувачка кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету Інна Яковець обговорила з деканом факультету образотворчих мистецтв Університету «9 вересня» Якупом Озтуна (Yakup Öztuna) можливості партнерства між навчальними закладами у галузі дизайну, оскільки Dokuz Eylül University має потужну школу дизайну і кількатисячну аудиторію студентів. 

Попри те, що війна внесла корективи в організацію співпраці, заклади вищої освіти підписали договір про співробітництво та наразі обговорюють реалізацію спільних проєктів. 

Освітнє партнерство університетів передбачає академічну мобільність студентів, аспірантів та співробітників, спільну науково-дослідну роботу, організацію конференцій, семінарів, симпозіумів, конгресів, обмін інформацією та досвідом.