,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Освітяни ЧДТУ зустрілися зі старшокласниками Черкаської школи № 5 у межах проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині»
Вівторок, 24 січня 2023 09:17

Освітяни ЧДТУ зустрілися зі старшокласниками Черкаської школи № 5 у межах проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині»

Освітяни ЧДТУ зустрілися зі старшокласниками Черкаської школи № 5 у межах проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині»

23 січня 2023 року у межах проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині» представники колективу Черкаського державного технологічного університету зустрілися зі старшокласниками Черкаської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 5. 

Під час зустрічі з вітальним словом до учнівської молоді та вчителів звернувся в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор, окресливши перспективи здобутого фаху в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону. Олег Олександрович також поінформував про розмаїття освітніх програм, за якими проводиться підготовка, співпрацю з провідними українськими та міжнародними підприємствами, установами та організаціями, широкі можливості для проходження практики та успішного працевлаштування. 

Проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко та завідувачка підготовчого відділення ЧДТУ Оксана Яшан приділили увагу особливостям навчання в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону, розповіли про інфраструктуру університету, студентське самоврядування, сприятливі умови для додаткових занять за інтересами та для всебічного розвитку молоді.

Своєю чергою, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній представив інформацію щодо порядку вступу до закладів вищої освіти у 2023 році,  зауваживши, що під час вступної кампанії в ЧДТУ діє Консультаційний центр, у якому кваліфіковані фахівці охоче нададуть відповіді на будь-які запитання, стосовно спеціальностей та новацій вступу, порадять, підтримають та допоможуть.