,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти спеціальності «Геодезія та землеустрій» ЧДТУ завершили виробничу переддипломну практику
Четвер, 19 січня 2023 10:00

Студенти спеціальності «Геодезія та землеустрій» ЧДТУ завершили виробничу переддипломну практику

Студенти спеціальності «Геодезія та землеустрій» ЧДТУ завершили виробничу переддипломну практику

Цього тижня четвертокурсники спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» Черкаського державного технологічного університету успішно завершили виробничу переддипломну практику. 

Студентська молодь під керівництвом старшої викладачки Ольги Кузнецової (консультантка – Аліна Волонтир) проходили виробничу переддипломну практику у філіях інституту землеустрою, організаціях і установах, де виконуються землевпорядні, земельно-кадастрові роботи, у районних відділах земельних ресурсів, міських, селищних та сільських радах. Місця проходження практики заздалегідь погоджувалися з керівниками організацій і закріплювалися договорами, згідно з якими на підприємствах, під керівництвом досвідчених спеціалістів від виробництва, створювалися сприятливі для молоді умови проходження практики в установах з достатнім програмним забезпеченням, сучасною технікою та переймання досвіду фахівців з обраної спеціальності.

Метою виробничої переддипломної практики є отримання виробничого досвіду проведення польових і камеральних землевпорядних і геодезичних робіт, як майбутнього спеціаліста-землевпорядника, фахівця із земельного кадастру, оцінки землі, здійснення державного контролю за використанням  та охороною земель, поглиблення та закріплення теоретичних знань з основних фахових дисциплін зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».

Протягом всього періоду практики здобувачі вищої освіти збирали необхідні матеріали для виконання випускної бакалаврської роботи, опановували практичні навики, без яких не можливо стати справжніми фахівцями.